Haverpannenkoeken

AuteurCarinaCategorie
Porties2 Porties
 2 Eieren
 2 Eetlepel Hüttenkäse
 2 Eetlepel Havermout
 Ahornsiroop naar smaak
 Kaneel
 1 Theelepel roomkaas
 garneren met enkele walnoten, amandelen, blaadje munt
1

Doe alle ingrediënten in een schaal en mix het met de staafmixer tot een mooi egaal beslag.

2

Vet een klein steelpannetje in met een klein beetje olijfolie en schenk de helft van het beslag erin.
Doe de deksel op het steelpannetje en laat het langzaam gaar worden.

3

Zodra de onderkant mooi goudbruin is kun je het omkeren.

4

Garneren met enkele walnoten, amandelen, blaadje munt, roomkaas

Ingrediënten

 2 Eieren
 2 Eetlepel Hüttenkäse
 2 Eetlepel Havermout
 Ahornsiroop naar smaak
 Kaneel
 1 Theelepel roomkaas
 garneren met enkele walnoten, amandelen, blaadje munt

Bereidingswijze

1

Doe alle ingrediënten in een schaal en mix het met de staafmixer tot een mooi egaal beslag.

2

Vet een klein steelpannetje in met een klein beetje olijfolie en schenk de helft van het beslag erin.
Doe de deksel op het steelpannetje en laat het langzaam gaar worden.

3

Zodra de onderkant mooi goudbruin is kun je het omkeren.

4

Garneren met enkele walnoten, amandelen, blaadje munt, roomkaas

Notes

Haverpannenkoeken