Een lekkere vegetarische soep voor op je alfa dagen. Je haalt twee porties uit dit recept.
Maak de groente schoon en snij de prei in dunne ringen, de paprika in reepjes en de bleekselderij fijn. Was de limoen en rasp de schil tot je 1 theelepel rasp hebt. Breng een soeppan met 1 liter water en het groentebouillonblokje aan de kook.
Voeg de rijst, preiringen en limoenrasp hier aan toe en laat het geheel 5 minuten op laag vuur doorkoken. Voeg daarna de paprikareepjes en bleekselderij toe en laat de soep nog eens 3 minuten koken. Bestrijk de Vega kipstukjes dun met olijfolie.
Draai het vuur uit en de taugé en de bosui door de soep. Breng op smaak met oregano, thijm, peper en zout, beetje chilipoeder erover strooien.
Garneer met kokosroom en peterselie
Ingrediënten
Bereidingswijze
Maak de groente schoon en snij de prei in dunne ringen, de paprika in reepjes en de bleekselderij fijn. Was de limoen en rasp de schil tot je 1 theelepel rasp hebt. Breng een soeppan met 1 liter water en het groentebouillonblokje aan de kook.
Voeg de rijst, preiringen en limoenrasp hier aan toe en laat het geheel 5 minuten op laag vuur doorkoken. Voeg daarna de paprikareepjes en bleekselderij toe en laat de soep nog eens 3 minuten koken. Bestrijk de Vega kipstukjes dun met olijfolie.
Draai het vuur uit en de taugé en de bosui door de soep. Breng op smaak met oregano, thijm, peper en zout, beetje chilipoeder erover strooien.
Garneer met kokosroom en peterselie