4 stuk(s) zoete aardappelen
500 g sperziebonen
3 Eetlepel groene pesto
200 g kipfilet
olijfolie
1
Schil en kook de zoete aardappel ± 15 min.
2
Kook de sperziebonen ± 20 min
3
Snijd de kipfilet en bak in olijfolie.
4
Voeg daarna de gekookte sperziebonen toe aan de kipfilet in de pan en roerbak, voeg de pesto toe.
5
Maak van de gekookte aardappel een puree, leg in een schaal en daarboven de vulling van kip en sperziebonen.
Ingrediënten
4 stuk(s) zoete aardappelen
500 g sperziebonen
3 Eetlepel groene pesto
200 g kipfilet
olijfolie
Bereidingswijze
1
Schil en kook de zoete aardappel ± 15 min.
2
Kook de sperziebonen ± 20 min
3
Snijd de kipfilet en bak in olijfolie.
4
Voeg daarna de gekookte sperziebonen toe aan de kipfilet in de pan en roerbak, voeg de pesto toe.
5
Maak van de gekookte aardappel een puree, leg in een schaal en daarboven de vulling van kip en sperziebonen.