1 zak veldsla
1 stuk(s) paprika
1 stuk(s) rode ui
1 pak Feta
0,50 potje rode pesto
250 g kipreepjes
2 Eetlepel olijfolie
10 walnoten
1
Kook de quinoa en zilvervliesrijst in 8 minuten gaar. Bak vervolgens de kipreepjes in olijfolie met kipkruiden. Snipper de ui en snijd de paprika in stukjes.
2
Garneer de quinoa en zilvervliesrijst op een bord. Garneer de veldsla er overheen met twee eetlepels olijfolie. Vul het aan met één eetlepel rode pesto, kipreepjes, paprika, walnoten, en gesnipperde stukjes feta.
Ingrediënten
1 zak veldsla
1 stuk(s) paprika
1 stuk(s) rode ui
1 pak Feta
0,50 potje rode pesto
250 g kipreepjes
2 Eetlepel olijfolie
10 walnoten
Bereidingswijze
1
Kook de quinoa en zilvervliesrijst in 8 minuten gaar. Bak vervolgens de kipreepjes in olijfolie met kipkruiden. Snipper de ui en snijd de paprika in stukjes.
2
Garneer de quinoa en zilvervliesrijst op een bord. Garneer de veldsla er overheen met twee eetlepels olijfolie. Vul het aan met één eetlepel rode pesto, kipreepjes, paprika, walnoten, en gesnipperde stukjes feta.