boerenomelet

AuteurCarina
Porties1 Portie
 3 stuk(s) eieren
 50 g spinazie
 50 g champignons
 2 stuk(s) bosui
 2 Eetlepel olijfolie
 tijm, oregano
 stukje feta kaas
 2 Eetlepel kiemen (waterkers, tuinkers, broccolikiemen)
1

Verhit de bakolijfolie in de pan.

2

Bak de gesnipperde ui en spinazie enkele minuten.

3

kluts de eieren in een kom en giet het over de groenten in de pan.

4

Laat het geheel 5 min stomen met deksel op de pan.
Serveer de boerenomelet met kiemen en feta.

Ingrediënten

 3 stuk(s) eieren
 50 g spinazie
 50 g champignons
 2 stuk(s) bosui
 2 Eetlepel olijfolie
 tijm, oregano
 stukje feta kaas
 2 Eetlepel kiemen (waterkers, tuinkers, broccolikiemen)

Bereidingswijze

1

Verhit de bakolijfolie in de pan.

2

Bak de gesnipperde ui en spinazie enkele minuten.

3

kluts de eieren in een kom en giet het over de groenten in de pan.

4

Laat het geheel 5 min stomen met deksel op de pan.
Serveer de boerenomelet met kiemen en feta.

Notes

boerenomelet