1 stuk(s) tomaat
1 blikje gepelde tomaat
1 blikje tomatenpuree
1 teentje knoflook
1 takje oregano, tijm
peper en zout
1 Eetlepel olijfolie
1
Verhit de bakolijfolie in een koekenpan en bak 1 minuut een uitgeperst teentje knoflook.
2
Snijd de tomaten in kleine blokjes, bak de tomaat in de koekenpan.
3
Voeg 1 blikje tomatenpuree, gepelde tomaten en takje tijm/oregano toe.
4
Aanlengen met water tot een saus, 10 min laten smoren.
Te gebruiken als pastasaus.
Ingrediënten
1 stuk(s) tomaat
1 blikje gepelde tomaat
1 blikje tomatenpuree
1 teentje knoflook
1 takje oregano, tijm
peper en zout
1 Eetlepel olijfolie
Bereidingswijze
1
Verhit de bakolijfolie in een koekenpan en bak 1 minuut een uitgeperst teentje knoflook.
2
Snijd de tomaten in kleine blokjes, bak de tomaat in de koekenpan.
3
Voeg 1 blikje tomatenpuree, gepelde tomaten en takje tijm/oregano toe.
4
Aanlengen met water tot een saus, 10 min laten smoren.
Te gebruiken als pastasaus.