Tomaat-pastasaus

AuteurCarinaCategorie
Porties1 Portie
 1 stuk(s) tomaat
 1 blikje gepelde tomaat
 1 blikje tomatenpuree
 1 teentje knoflook
 1 takje oregano, tijm
 peper en zout
 1 Eetlepel olijfolie
1

Verhit de bakolijfolie in een koekenpan en bak 1 minuut een uitgeperst teentje knoflook.

2

Snijd de tomaten in kleine blokjes, bak de tomaat in de koekenpan.

3

Voeg 1 blikje tomatenpuree, gepelde tomaten en takje tijm/oregano toe.

4

Aanlengen met water tot een saus, 10 min laten smoren.

Te gebruiken als pastasaus.

Ingrediënten

 1 stuk(s) tomaat
 1 blikje gepelde tomaat
 1 blikje tomatenpuree
 1 teentje knoflook
 1 takje oregano, tijm
 peper en zout
 1 Eetlepel olijfolie

Bereidingswijze

1

Verhit de bakolijfolie in een koekenpan en bak 1 minuut een uitgeperst teentje knoflook.

2

Snijd de tomaten in kleine blokjes, bak de tomaat in de koekenpan.

3

Voeg 1 blikje tomatenpuree, gepelde tomaten en takje tijm/oregano toe.

4

Aanlengen met water tot een saus, 10 min laten smoren.

Te gebruiken als pastasaus.

Notes

Tomaat-pastasaus