Zoete aardappel stamppot met zuurkool

AuteurCarinaCategorie
Porties1 Portie
 3 stuk(s) zoete aardappel
 1 zakje zuurkool (naturel)
 100 ml havermelk
 20 g Rozijnen
1

Schil de zoete aardappel en snijd in kleine stukken.

2

Kook de aardappel ± 15 min in ruim water. Giet daarna af en pureer de massa.

3

Voer de zuurkool toe en roer door de puree van zoete aardappel.
Voeg rozijnen toe.

Ingrediënten

 3 stuk(s) zoete aardappel
 1 zakje zuurkool (naturel)
 100 ml havermelk
 20 g Rozijnen

Bereidingswijze

1

Schil de zoete aardappel en snijd in kleine stukken.

2

Kook de aardappel ± 15 min in ruim water. Giet daarna af en pureer de massa.

3

Voer de zuurkool toe en roer door de puree van zoete aardappel.
Voeg rozijnen toe.

Notes

Zoete aardappel stamppot met zuurkool