1 krop gemengde sla
1 avacado
75 g frambozen
4 Eetlepel walnoten
2 Eetlepel parmezaanse kaas snippers
Dressing
50 g frambozen
2 Eetlepel olfijfolie
1 Eetlepel witte wijnazijn
1 Eetlepel citroen
1 Eetlepel ahornsiroop
snufje peper en zout
1
Dressing:
Doe alle ingrediënten voor de dressing in de keukenmachine of mix met staafmixer.
2
Verdeel de sla over bordjes.
3
Snijd de avocado in stukjes en verdeel samen met de frambozen over de salade.
4
Hak de walnoten grof en bestrooi samen met de parmezaanse kaas er over.
Besprenkel de salade met de frambozendressing.
Lekker als lunch of voorgerecht.
Ingrediënten
1 krop gemengde sla
1 avacado
75 g frambozen
4 Eetlepel walnoten
2 Eetlepel parmezaanse kaas snippers
Dressing
50 g frambozen
2 Eetlepel olfijfolie
1 Eetlepel witte wijnazijn
1 Eetlepel citroen
1 Eetlepel ahornsiroop
snufje peper en zout
Bereidingswijze
1
Dressing:
Doe alle ingrediënten voor de dressing in de keukenmachine of mix met staafmixer.
2
Verdeel de sla over bordjes.
3
Snijd de avocado in stukjes en verdeel samen met de frambozen over de salade.
4
Hak de walnoten grof en bestrooi samen met de parmezaanse kaas er over.
Besprenkel de salade met de frambozendressing.
Lekker als lunch of voorgerecht.