200 g Havermeel
100 ml Amandelmelk of havermelk
3 Eetlepel Ongezoete appelmoes
2 Bananen
3 stuk(s) Eieren
15 Theelepel Kaneel of speculaaskruiden
¼ stuk(s) Citroen
15 g Bakpoeder
15 stuk(s) Walnoten en gedroogde cranberry
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Meng het havermeel met de bakpoeder en 1 theelepel kaneel in een kom.
Schil de appel, snijd in kleine stukjes en meng dit met de 1 theelepel kaneel en citroen.
Mix 1.5 banaan, de appelmoes, de amandelmelk en de eieren tot een geheel.
Meng de natte ingrediënten met het meelmengsel en voeg ¾ deel van het appelmengsel er doorheen. Houd wat appel over apart voor er bovenop
Giet het beslag in een ingevet cakeblik en strooi het appelmengsel er overheen. Snijd de banaan in stukjes en leg het bovenop het appelmengsel met walnoot en cranberry.
Bak de cake 45 minuten in de oven.
Ingrediënten
200 g Havermeel
100 ml Amandelmelk of havermelk
3 Eetlepel Ongezoete appelmoes
2 Bananen
3 stuk(s) Eieren
15 Theelepel Kaneel of speculaaskruiden
¼ stuk(s) Citroen
15 g Bakpoeder
15 stuk(s) Walnoten en gedroogde cranberry
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Meng het havermeel met de bakpoeder en 1 theelepel kaneel in een kom.
Schil de appel, snijd in kleine stukjes en meng dit met de 1 theelepel kaneel en citroen.
Mix 1.5 banaan, de appelmoes, de amandelmelk en de eieren tot een geheel.
Meng de natte ingrediënten met het meelmengsel en voeg ¾ deel van het appelmengsel er doorheen. Houd wat appel over apart voor er bovenop
Giet het beslag in een ingevet cakeblik en strooi het appelmengsel er overheen. Snijd de banaan in stukjes en leg het bovenop het appelmengsel met walnoot en cranberry.
Bak de cake 45 minuten in de oven.