Verwarm de ogen voor tot 180 graden hetelucht/ 200 graden elektrisch
Meng de rijst, kokosmelk, gember en knoflook in een kleine braadslede
Leg de pompoen er bovenop
Dek de braadslede strak af met aluminiumfolie en zet het geheel 45 min in de oven
Leg de broccoli erop en dek weer af, ze 15 min in de oven.
Rooster de amandelen in de oven op een kleine bakplaat, of in de koekenpan
Roer olie, limoensap, fijngesneden chili of chilipeper en koriander doorelkaar.
Schenk de dressing over de hete broccoli-rijst-pompoenmengsel, strooi geroosterde amandelen of evt walnoten er over.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Verwarm de ogen voor tot 180 graden hetelucht/ 200 graden elektrisch
Meng de rijst, kokosmelk, gember en knoflook in een kleine braadslede
Leg de pompoen er bovenop
Dek de braadslede strak af met aluminiumfolie en zet het geheel 45 min in de oven
Leg de broccoli erop en dek weer af, ze 15 min in de oven.
Rooster de amandelen in de oven op een kleine bakplaat, of in de koekenpan
Roer olie, limoensap, fijngesneden chili of chilipeper en koriander doorelkaar.
Schenk de dressing over de hete broccoli-rijst-pompoenmengsel, strooi geroosterde amandelen of evt walnoten er over.