Boen de aardappeltjes goed schoon en kook ze totdat ze beetgaar zijn. Laat daarna afkoelen.
Halveer de champignons
Snij de ui in kwarten.
Maal de steranijs fijn in een vijzel en meng dit met de overige specerijen.
Besprenkel de aardappeltjes, ui en champignons met olijfolie en het specerijenmengsel. Goed mengen totdat alles bedekt is met olie en specerijen.
Rijg de aardappeltjes, ui en champignons om en om aan een bbq-spies of satéprikker.
Bak de aardappelspiesjes rondom krokant op een medium hete bbq.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Boen de aardappeltjes goed schoon en kook ze totdat ze beetgaar zijn. Laat daarna afkoelen.
Halveer de champignons
Snij de ui in kwarten.
Maal de steranijs fijn in een vijzel en meng dit met de overige specerijen.
Besprenkel de aardappeltjes, ui en champignons met olijfolie en het specerijenmengsel. Goed mengen totdat alles bedekt is met olie en specerijen.
Rijg de aardappeltjes, ui en champignons om en om aan een bbq-spies of satéprikker.
Bak de aardappelspiesjes rondom krokant op een medium hete bbq.