4 Eetlepel Kokosvet
125 g Pure chocolade 85% cacao
5 stuk(s) Walnoten
1 Eetlepel Goyebessen
2 Eetlepel Hennepzaad
1 Eetlepel Kokosrasp
1
Smelt het kokosvet in een pannetje en voeg de chocoladereep in stukjes toe
2
Als substantie vloeibaar is voeg gehakte walnoten, amandelen en goyebessen toe
3
Giet de substantie op bakpapier
4
Garneer met walnoten en hennepzaad, kokosrasp en laat het geheel stollen
5
In de koelkast bewaren
Ingrediënten
4 Eetlepel Kokosvet
125 g Pure chocolade 85% cacao
5 stuk(s) Walnoten
1 Eetlepel Goyebessen
2 Eetlepel Hennepzaad
1 Eetlepel Kokosrasp
Bereidingswijze
1
Smelt het kokosvet in een pannetje en voeg de chocoladereep in stukjes toe
2
Als substantie vloeibaar is voeg gehakte walnoten, amandelen en goyebessen toe
3
Giet de substantie op bakpapier
4
Garneer met walnoten en hennepzaad, kokosrasp en laat het geheel stollen
5
In de koelkast bewaren