Chocolade kokosreep

AuteurCarinaCategorie
Porties1 Portie
 4 Eetlepel Kokosvet
 125 g Pure chocolade 85% cacao
 5 stuk(s) Walnoten
 1 Eetlepel Goyebessen
 2 Eetlepel Hennepzaad
 1 Eetlepel Kokosrasp
1

Smelt het kokosvet in een pannetje en voeg de chocoladereep in stukjes toe

2

Als substantie vloeibaar is voeg gehakte walnoten, amandelen en goyebessen toe

3

Giet de substantie op bakpapier

4

Garneer met walnoten en hennepzaad, kokosrasp en laat het geheel stollen

5

In de koelkast bewaren

Ingrediënten

 4 Eetlepel Kokosvet
 125 g Pure chocolade 85% cacao
 5 stuk(s) Walnoten
 1 Eetlepel Goyebessen
 2 Eetlepel Hennepzaad
 1 Eetlepel Kokosrasp

Bereidingswijze

1

Smelt het kokosvet in een pannetje en voeg de chocoladereep in stukjes toe

2

Als substantie vloeibaar is voeg gehakte walnoten, amandelen en goyebessen toe

3

Giet de substantie op bakpapier

4

Garneer met walnoten en hennepzaad, kokosrasp en laat het geheel stollen

5

In de koelkast bewaren

Notes

Chocolade kokosreep