Maal de havermout fijn in de blender
Maal de walnoot fijn in de blender. Laat een klein deel achter voor de garnering
Snijd de wortel in kleien stukjes en kook in ruim water tot het gaar is
Doe de wortelen, dadels, honing en amandelmelk in de blender en maal tot een gladde massa
Mix de eieren in een kom, voeg het wortelmengsel toe en mix goed door elkaar, voeg wijnsteenpoeder toe
Voeg de geblendeerde walnoten toe en mix tot een glad beslag
Vet een bakblik in met grasboter en voeg de massa toe.
Verwarm de oven op 160 graden en bak de wortelcake 25-30 min tot het gaar is.
Smelt het kokosvet in een steelpan
Giet het kokosvet over de wortelcake en strooi kokosrasp met cacao er overheen
Garneer de wortelcake verder met walnoten
Ingrediënten
Bereidingswijze
Maal de havermout fijn in de blender
Maal de walnoot fijn in de blender. Laat een klein deel achter voor de garnering
Snijd de wortel in kleien stukjes en kook in ruim water tot het gaar is
Doe de wortelen, dadels, honing en amandelmelk in de blender en maal tot een gladde massa
Mix de eieren in een kom, voeg het wortelmengsel toe en mix goed door elkaar, voeg wijnsteenpoeder toe
Voeg de geblendeerde walnoten toe en mix tot een glad beslag
Vet een bakblik in met grasboter en voeg de massa toe.
Verwarm de oven op 160 graden en bak de wortelcake 25-30 min tot het gaar is.
Smelt het kokosvet in een steelpan
Giet het kokosvet over de wortelcake en strooi kokosrasp met cacao er overheen
Garneer de wortelcake verder met walnoten