Verwarm de oven op 180 graden
Bekleed een Browny bakvorm met bakpapier
Snijd de dadels en bananen in grove stukken, voeg de eieren en ahornsiroop toe en mix alles in de blender tot een beslag
Voeg speltmeel, speculaaskruiden, bakpoeder in een mengkom en roer het bananenbeslag in zijn geheel door elkaar met een (staaf)mixer
Giet het beslag in de browny vorm
Bak de cake 40 min. en laat de cake afkoelen
Smelt de pure chocolade in een steelpan en giet deze over de cake.
Beleg de cake met walnoten en cranberry en laat de chocolade stollen
Ingrediënten
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 180 graden
Bekleed een Browny bakvorm met bakpapier
Snijd de dadels en bananen in grove stukken, voeg de eieren en ahornsiroop toe en mix alles in de blender tot een beslag
Voeg speltmeel, speculaaskruiden, bakpoeder in een mengkom en roer het bananenbeslag in zijn geheel door elkaar met een (staaf)mixer
Giet het beslag in de browny vorm
Bak de cake 40 min. en laat de cake afkoelen
Smelt de pure chocolade in een steelpan en giet deze over de cake.
Beleg de cake met walnoten en cranberry en laat de chocolade stollen