150 g Zalm
⅕ Citroen
1 Eetlepel Verse dille
1 snufje Keltisch zeezout en peper naar smaak
Aluminiumfolie
1
Leg de zalmmoot op een stuk aluminiumfolie.
2
Snij de citroen in plakjes.
3
Leg de citroenplakjes en dille op de zalm. Bestrooi met zout en peper.
4
Vouw de aluminiumfolie dicht en leg het pakketje 10 minuten op de bbq.
Ingrediënten
150 g Zalm
⅕ Citroen
1 Eetlepel Verse dille
1 snufje Keltisch zeezout en peper naar smaak
Aluminiumfolie
Bereidingswijze
1
Leg de zalmmoot op een stuk aluminiumfolie.
2
Snij de citroen in plakjes.
3
Leg de citroenplakjes en dille op de zalm. Bestrooi met zout en peper.
4
Vouw de aluminiumfolie dicht en leg het pakketje 10 minuten op de bbq.