Verwarm de oven voor op 160 graden
Snijd de bloemkool in plakken van ongeveer 1 tot 2 cm dik
Besprenkel de bloemkool met olijfolie en rooster deze in de oven tot ze half gaar is
Maak een tomatensaus van tomaten, tomatenpuree, teentje knoflook (uitgeperst), Italiaanse kruiden en olijfolie
Neem de bloemkool uit de oven en smeer een mooie laag tomatensaus over de bloemkool
Beleg vervolgens met je favoriete groenten, snippers rookvlees en mozarella in stukjes
Strooi oregano, rozemarijn en evt. andere kruiden over de pizza
Besprenkel wat olijfolie en plaats de pizza in de oven voor een 10 tal minuten of langer afhankelijk van je beleg
Drapeer basilicum met wat rucola over de warme pizza en voeg veldsla toe
Ingrediënten
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 160 graden
Snijd de bloemkool in plakken van ongeveer 1 tot 2 cm dik
Besprenkel de bloemkool met olijfolie en rooster deze in de oven tot ze half gaar is
Maak een tomatensaus van tomaten, tomatenpuree, teentje knoflook (uitgeperst), Italiaanse kruiden en olijfolie
Neem de bloemkool uit de oven en smeer een mooie laag tomatensaus over de bloemkool
Beleg vervolgens met je favoriete groenten, snippers rookvlees en mozarella in stukjes
Strooi oregano, rozemarijn en evt. andere kruiden over de pizza
Besprenkel wat olijfolie en plaats de pizza in de oven voor een 10 tal minuten of langer afhankelijk van je beleg
Drapeer basilicum met wat rucola over de warme pizza en voeg veldsla toe