3 stuk(s) eieren
50 g spinazie
50 g champignons
2 stuk(s) bosui
2 Eetlepel olijfolie
tijm, oregano
stukje feta kaas
2 Eetlepel kiemen (waterkers, tuinkers, broccolikiemen)
1
Verhit de bakolijfolie in de pan.
2
Bak de gesnipperde ui en spinazie enkele minuten.
3
kluts de eieren in een kom en giet het over de groenten in de pan.
4
Laat het geheel 5 min stomen met deksel op de pan.
Serveer de boerenomelet met kiemen en feta.
Ingrediënten
3 stuk(s) eieren
50 g spinazie
50 g champignons
2 stuk(s) bosui
2 Eetlepel olijfolie
tijm, oregano
stukje feta kaas
2 Eetlepel kiemen (waterkers, tuinkers, broccolikiemen)
Bereidingswijze
1
Verhit de bakolijfolie in de pan.
2
Bak de gesnipperde ui en spinazie enkele minuten.
3
kluts de eieren in een kom en giet het over de groenten in de pan.
4
Laat het geheel 5 min stomen met deksel op de pan.
Serveer de boerenomelet met kiemen en feta.