Chocolade goje bessen

AuteurCarinaCategorie
Porties1 Portie
 Halve chocolade reep extra 92% cacao
 Goji bessen (circa 2 handjes)
1

Smelt de chocolade au bain-marie. Dat wil zeggen dat je een pannetje vult met (heet) water en dit aan de kook brengt op het fornuis. Zorg dat het zachtjes blijft koken en zet er een kommetje in die het water net niet raakt. Leg de chocolade in de kom en laat zo smelten.

2

Doe nu alle goji bessen erin en roer goed door. Je kunt blijven aanvullen met goji bessen, tot de vloeibare chocolade op is en alle goji bessen bedekt zijn met chocolade. Het zal je verbazen hoeveel goji bessen je met choco kunt bedekken!

3

Schep de chocolade goji bessen nu op een bord met bakpapier en verdeel goed. Zet vervolgens een half uur in de koelkast zodat de chocolade hard wordt.

4

Als het is uitgehard ‘breek’ je de goji bessen van het bakpapier en schep je ze over in een schaaltje.

Ingrediënten

 Halve chocolade reep extra 92% cacao
 Goji bessen (circa 2 handjes)

Bereidingswijze

1

Smelt de chocolade au bain-marie. Dat wil zeggen dat je een pannetje vult met (heet) water en dit aan de kook brengt op het fornuis. Zorg dat het zachtjes blijft koken en zet er een kommetje in die het water net niet raakt. Leg de chocolade in de kom en laat zo smelten.

2

Doe nu alle goji bessen erin en roer goed door. Je kunt blijven aanvullen met goji bessen, tot de vloeibare chocolade op is en alle goji bessen bedekt zijn met chocolade. Het zal je verbazen hoeveel goji bessen je met choco kunt bedekken!

3

Schep de chocolade goji bessen nu op een bord met bakpapier en verdeel goed. Zet vervolgens een half uur in de koelkast zodat de chocolade hard wordt.

4

Als het is uitgehard ‘breek’ je de goji bessen van het bakpapier en schep je ze over in een schaaltje.

Notes

Chocolade goje bessen