Verwarm de oven op 175 graden.
Rasp de courgette en week de rozijnen in water. Mix in een beslagkom de eieren, boekweitmeel, bakpoeder, kaneel, nootmuskaat, olijfolie of walnootolie, kokosbloemsuiker. Roer het sap en rasp van 1 sinaasappel met de courgette, rozijnen door het beslag.
Vet een cakevorm in met grasboter en voeg het beslag toe Dit bak je ± 35-40 minuten in de oven. Laat de cake daarna afkoelen voordat je deze uit het cakeblik haalt.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 175 graden.
Rasp de courgette en week de rozijnen in water. Mix in een beslagkom de eieren, boekweitmeel, bakpoeder, kaneel, nootmuskaat, olijfolie of walnootolie, kokosbloemsuiker. Roer het sap en rasp van 1 sinaasappel met de courgette, rozijnen door het beslag.
Vet een cakevorm in met grasboter en voeg het beslag toe Dit bak je ± 35-40 minuten in de oven. Laat de cake daarna afkoelen voordat je deze uit het cakeblik haalt.