Snijd de rode ui en de paprika in dunne reepjes en fruit kort aan in olijfolie
Blancheer de broccoli beetgaar. Spoel de kerstomaatjes en halveer.
Klop de eieren los met de platte kaas en de kruiden.
Vet een vuurvaste schaal in met kokosvet en schik hierin de groenten. Kruid goed met peper, zout nootmuskaat en paprikapoeder
Giet hierover het eiermengsel en plaats 25 à 30 minuten in een oven van 180°C.
Lekker om te combineren met spelt- of zuurdesembrood.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Snijd de rode ui en de paprika in dunne reepjes en fruit kort aan in olijfolie
Blancheer de broccoli beetgaar. Spoel de kerstomaatjes en halveer.
Klop de eieren los met de platte kaas en de kruiden.
Vet een vuurvaste schaal in met kokosvet en schik hierin de groenten. Kruid goed met peper, zout nootmuskaat en paprikapoeder
Giet hierover het eiermengsel en plaats 25 à 30 minuten in een oven van 180°C.
Lekker om te combineren met spelt- of zuurdesembrood.