1 stuk(s) gele biet
1 stuk(s) appel
1 stuk(s) rode ui
3 Eetlepel tonijn op olijfolie of waterbasis
1 Eetlepel olijfolie
1
Kook 30 min de gele biet met schil in ruim water en laat afkoelen
2
Snijd d rode ui, appel in kleine stukjes
3
Pel de schil van de biet en snijd de biet in kleine stukjes, voeg appel, tonijn en olijfolie toe.
Ingrediënten
1 stuk(s) gele biet
1 stuk(s) appel
1 stuk(s) rode ui
3 Eetlepel tonijn op olijfolie of waterbasis
1 Eetlepel olijfolie
Bereidingswijze
1
Kook 30 min de gele biet met schil in ruim water en laat afkoelen
2
Snijd d rode ui, appel in kleine stukjes
3
Pel de schil van de biet en snijd de biet in kleine stukjes, voeg appel, tonijn en olijfolie toe.