Gele biet-tonijnsalade

AuteurCarinaCategorie
Porties1 Portie
 1 stuk(s) gele biet
 1 stuk(s) appel
 1 stuk(s) rode ui
 3 Eetlepel tonijn op olijfolie of waterbasis
 1 Eetlepel olijfolie
1

Kook 30 min de gele biet met schil in ruim water en laat afkoelen

2

Snijd d rode ui, appel in kleine stukjes

3

Pel de schil van de biet en snijd de biet in kleine stukjes, voeg appel, tonijn en olijfolie toe.

Ingrediënten

 1 stuk(s) gele biet
 1 stuk(s) appel
 1 stuk(s) rode ui
 3 Eetlepel tonijn op olijfolie of waterbasis
 1 Eetlepel olijfolie

Bereidingswijze

1

Kook 30 min de gele biet met schil in ruim water en laat afkoelen

2

Snijd d rode ui, appel in kleine stukjes

3

Pel de schil van de biet en snijd de biet in kleine stukjes, voeg appel, tonijn en olijfolie toe.

Notes

Gele biet-tonijnsalade