Keukenmachine of vijzel, bakpapier, pan.
Pureer de sjalotten, knoflook, rode peper, gember, kurkuma en sambal in de keukenmachine of vijzel tot een mengsel.
Verhit de olie in een wok en roerbak het mengsel 3 min. Laat even afkoelen. Voeg de vis, ei en zout naar smaak toe.
Knip 2 stukken bakpapier. Leg op elk stuk 1/4 van het mengsel. Verdeel de kokosmelk erover en vouw de pakketjes goed dicht.
Breng een bodem water aan de kook en plaats een afgesloten schaal erop. Leg de pakketjes in de schaal en stoom ze met de deksel erop in 10 min. gaar.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Keukenmachine of vijzel, bakpapier, pan.
Pureer de sjalotten, knoflook, rode peper, gember, kurkuma en sambal in de keukenmachine of vijzel tot een mengsel.
Verhit de olie in een wok en roerbak het mengsel 3 min. Laat even afkoelen. Voeg de vis, ei en zout naar smaak toe.
Knip 2 stukken bakpapier. Leg op elk stuk 1/4 van het mengsel. Verdeel de kokosmelk erover en vouw de pakketjes goed dicht.
Breng een bodem water aan de kook en plaats een afgesloten schaal erop. Leg de pakketjes in de schaal en stoom ze met de deksel erop in 10 min. gaar.