200 ml Amandelmelk
1 snufje Zwarte Peper
5 Theelepel Kukuma poeder
1 stuk(s) Gember (1 cm, naar behoefte)
1 stokje Kaneel
2 stuk(s) Kardemompeulen gekneusd
1 Eetlepel Honing
1
Strooi de specerijen in een steelpannetje met de amandelmelk. Voeg de honing toe en laat het warm worden.
2
Giet het in een grote mok en daarna lekker genieten.
3
Ga je toch liever voor gemak? Dan zijn deze Golden Milk specerijen ook kant en klaar verkrijgbaar in de natuurvoedingswinkel.
Ingrediënten
200 ml Amandelmelk
1 snufje Zwarte Peper
5 Theelepel Kukuma poeder
1 stuk(s) Gember (1 cm, naar behoefte)
1 stokje Kaneel
2 stuk(s) Kardemompeulen gekneusd
1 Eetlepel Honing
Bereidingswijze
1
Strooi de specerijen in een steelpannetje met de amandelmelk. Voeg de honing toe en laat het warm worden.
2
Giet het in een grote mok en daarna lekker genieten.
3
Ga je toch liever voor gemak? Dan zijn deze Golden Milk specerijen ook kant en klaar verkrijgbaar in de natuurvoedingswinkel.