75 g pompoenpitten
75 g zonnebloempitten
75 g hennepzaad
50 g walnoten
50 g amandelen
20 g pecannoten
ahornsiroop
50 g blauwe bessen
150 ml volle kwark
1
Hak de noten in kleine stukjes.
2
Voeg zaden, pitten, noten, scheut ahornsiroop en olijfolie toe en roer het door elkaar.
3
Strooi het mengsel op bakpapier op de bakplaat en bak de granola 20 min.
Laat afkoelen en bewaar in een pot
4
Strook de granola op 150 ml yoghurt of kwark en voeg blauwe bessen toe.
Ingrediënten
75 g pompoenpitten
75 g zonnebloempitten
75 g hennepzaad
50 g walnoten
50 g amandelen
20 g pecannoten
ahornsiroop
50 g blauwe bessen
150 ml volle kwark
Bereidingswijze
1
Hak de noten in kleine stukjes.
2
Voeg zaden, pitten, noten, scheut ahornsiroop en olijfolie toe en roer het door elkaar.
3
Strooi het mengsel op bakpapier op de bakplaat en bak de granola 20 min.
Laat afkoelen en bewaar in een pot
4
Strook de granola op 150 ml yoghurt of kwark en voeg blauwe bessen toe.