Havermoutkoek van havermeel

AuteurCarinaCategorie
Porties1 Portie
 0,50 kop havermout
 0,25 kop zonnebloempitten (of andere pitten)
 0,25 kop haverzemelen
 3 Eetlepel speltmeel
 3 Eetlepel cranberries
 5 stuk(s) walnoten, fijn geplet (of andere noten)
 0,50 stuk(s) rijpe banaan
 0,50 kop volle yoghurt of amandelyoghurt
 0,50 Theelepel kaneel
 3 Eetlepel ahornsiroop
 1 stuk(s) ei
1

Mix alles tot dat het een mooie egale massa is.

2

Neem een ronde taartvorm of een vierkante bakplaat, leg er bakpapier in, en verdeel de massa er mooi egaal in.

3

Laat het ongeveer in 20 minuten licht bruin worden in een voorverwarmde oven (+/- 175 graden) en laat het dan afkoelen.

4

Snij het eenmaal afgekoeld in stukken en bewaar ze in een luchtdichte doos.

Ingrediënten

 0,50 kop havermout
 0,25 kop zonnebloempitten (of andere pitten)
 0,25 kop haverzemelen
 3 Eetlepel speltmeel
 3 Eetlepel cranberries
 5 stuk(s) walnoten, fijn geplet (of andere noten)
 0,50 stuk(s) rijpe banaan
 0,50 kop volle yoghurt of amandelyoghurt
 0,50 Theelepel kaneel
 3 Eetlepel ahornsiroop
 1 stuk(s) ei

Bereidingswijze

1

Mix alles tot dat het een mooie egale massa is.

2

Neem een ronde taartvorm of een vierkante bakplaat, leg er bakpapier in, en verdeel de massa er mooi egaal in.

3

Laat het ongeveer in 20 minuten licht bruin worden in een voorverwarmde oven (+/- 175 graden) en laat het dan afkoelen.

4

Snij het eenmaal afgekoeld in stukken en bewaar ze in een luchtdichte doos.

Notes

Havermoutkoek van havermeel