0,50 kop havermout
0,25 kop zonnebloempitten (of andere pitten)
0,25 kop haverzemelen
3 Eetlepel speltmeel
3 Eetlepel cranberries
5 stuk(s) walnoten, fijn geplet (of andere noten)
0,50 stuk(s) rijpe banaan
0,50 kop volle yoghurt of amandelyoghurt
0,50 Theelepel kaneel
3 Eetlepel ahornsiroop
1 stuk(s) ei
1
Mix alles tot dat het een mooie egale massa is.
2
Neem een ronde taartvorm of een vierkante bakplaat, leg er bakpapier in, en verdeel de massa er mooi egaal in.
3
Laat het ongeveer in 20 minuten licht bruin worden in een voorverwarmde oven (+/- 175 graden) en laat het dan afkoelen.
4
Snij het eenmaal afgekoeld in stukken en bewaar ze in een luchtdichte doos.
Ingrediënten
0,50 kop havermout
0,25 kop zonnebloempitten (of andere pitten)
0,25 kop haverzemelen
3 Eetlepel speltmeel
3 Eetlepel cranberries
5 stuk(s) walnoten, fijn geplet (of andere noten)
0,50 stuk(s) rijpe banaan
0,50 kop volle yoghurt of amandelyoghurt
0,50 Theelepel kaneel
3 Eetlepel ahornsiroop
1 stuk(s) ei
Bereidingswijze
1
Mix alles tot dat het een mooie egale massa is.
2
Neem een ronde taartvorm of een vierkante bakplaat, leg er bakpapier in, en verdeel de massa er mooi egaal in.
3
Laat het ongeveer in 20 minuten licht bruin worden in een voorverwarmde oven (+/- 175 graden) en laat het dan afkoelen.
4
Snij het eenmaal afgekoeld in stukken en bewaar ze in een luchtdichte doos.