Haverpannenkoek met haveryoghurt en granaatappel

AuteurCarinaCategorie,
Porties1 Portie
 40 g Haver,- of boekweitmeel
 1 stuk(s) Ei
 80 ml Havermelk
 1 snufje Zout
 1 Eetlepel Olijfilie
 150 ml Haveryoghurt of amandelyoghurt
 3 Eetlepel Granaatappelpitjes
 2 Eetlepel Hennepzaad
1

Meng de ingrediënten voor de pannenkoek tot een glad beslag en bak daar 2 dunne pannenkoeken van.
Bak de pannenkoeken in olijfolie

2

Leg de dubbelgevouwen, dakpansgewijs op een bord en laat wat afkoelen.
Bestrijk de pannenkoeken met ahornsiroop

3

Roer de yoghurt glad (eventueel met een scheutje olijfolie) en verdeel in twee stroken over de pannenkoeken.

4

Leg de granaatappelpitjes ernaast en bestrooi het geheel met hennepzaad.

n.b. dit heerlijke recept is ingebracht door een cliënt uit mijn praktijk.

Ingrediënten

 40 g Haver,- of boekweitmeel
 1 stuk(s) Ei
 80 ml Havermelk
 1 snufje Zout
 1 Eetlepel Olijfilie
 150 ml Haveryoghurt of amandelyoghurt
 3 Eetlepel Granaatappelpitjes
 2 Eetlepel Hennepzaad

Bereidingswijze

1

Meng de ingrediënten voor de pannenkoek tot een glad beslag en bak daar 2 dunne pannenkoeken van.
Bak de pannenkoeken in olijfolie

2

Leg de dubbelgevouwen, dakpansgewijs op een bord en laat wat afkoelen.
Bestrijk de pannenkoeken met ahornsiroop

3

Roer de yoghurt glad (eventueel met een scheutje olijfolie) en verdeel in twee stroken over de pannenkoeken.

4

Leg de granaatappelpitjes ernaast en bestrooi het geheel met hennepzaad.

n.b. dit heerlijke recept is ingebracht door een cliënt uit mijn praktijk.

Notes

Haverpannenkoek met haveryoghurt en granaatappel