Meng de ingrediënten voor de pannenkoek tot een glad beslag en bak daar 2 dunne pannenkoeken van.
Bak de pannenkoeken in olijfolie
Leg de dubbelgevouwen, dakpansgewijs op een bord en laat wat afkoelen.
Bestrijk de pannenkoeken met ahornsiroop
Roer de yoghurt glad (eventueel met een scheutje olijfolie) en verdeel in twee stroken over de pannenkoeken.
Leg de granaatappelpitjes ernaast en bestrooi het geheel met hennepzaad.
n.b. dit heerlijke recept is ingebracht door een cliënt uit mijn praktijk.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Meng de ingrediënten voor de pannenkoek tot een glad beslag en bak daar 2 dunne pannenkoeken van.
Bak de pannenkoeken in olijfolie
Leg de dubbelgevouwen, dakpansgewijs op een bord en laat wat afkoelen.
Bestrijk de pannenkoeken met ahornsiroop
Roer de yoghurt glad (eventueel met een scheutje olijfolie) en verdeel in twee stroken over de pannenkoeken.
Leg de granaatappelpitjes ernaast en bestrooi het geheel met hennepzaad.
n.b. dit heerlijke recept is ingebracht door een cliënt uit mijn praktijk.