Het sap uit de citroenen persen. Ahornsiroop, sap, kurkuma en djinten verroeren. De olijfolie beetje bij beetje erdoor roeren en met zout en peper kruiden.
Iets sap uit de citroen persen.
Filets in de lengte halveren. Boter verhitten en de filets aan beide zijden bakken. Pan van het vuur nemen en de filets afgedekt in de pan vijf minuten laten nagaren, dan kruiden met zout en peper en de filets in schuine stukken snijden.
De avocado’s schillen, halveren, de pit verwijderen en dan in mooie schijfjes snijden. De schijfjes met iets citroensap bedruppelen.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Het sap uit de citroenen persen. Ahornsiroop, sap, kurkuma en djinten verroeren. De olijfolie beetje bij beetje erdoor roeren en met zout en peper kruiden.
Iets sap uit de citroen persen.
Filets in de lengte halveren. Boter verhitten en de filets aan beide zijden bakken. Pan van het vuur nemen en de filets afgedekt in de pan vijf minuten laten nagaren, dan kruiden met zout en peper en de filets in schuine stukken snijden.
De avocado’s schillen, halveren, de pit verwijderen en dan in mooie schijfjes snijden. De schijfjes met iets citroensap bedruppelen.