Verwarm de oven voor op 180*C en vet het muffin blik in met een beetje gesmolten boter. Dit kan je eventueel doen met een kwastje. Strooi alle droge producten in een beslagkom en meng deze goed door elkaar met de pollepel.
Vervolgens doe je in de tweede beslagkom alle natte producten. En meng je dit ook even goed door elkaar. Strooi vervolgens beetje bij beetje de droge producten, door de natte producten en maak er 1 egaal mengsel van. Roer dit alles in zijn geheel 2 a 3 minuten even goed door.
Pak eventueel nog een lepel, en vul het muffin blik met het beslag. Probeer om in elk vakje evenveel beslag te krijgen/vullen. En plaats het muffin blik in de oven.
Eenmaal ongeveer 15 minuten in de oven te hebben gestaan, kan je eventueel met een saté prikker even kijken of de muffins gaar zijn.
Je kunt ook wat rozijnen door het beslag roeren!
Ingrediënten
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180*C en vet het muffin blik in met een beetje gesmolten boter. Dit kan je eventueel doen met een kwastje. Strooi alle droge producten in een beslagkom en meng deze goed door elkaar met de pollepel.
Vervolgens doe je in de tweede beslagkom alle natte producten. En meng je dit ook even goed door elkaar. Strooi vervolgens beetje bij beetje de droge producten, door de natte producten en maak er 1 egaal mengsel van. Roer dit alles in zijn geheel 2 a 3 minuten even goed door.
Pak eventueel nog een lepel, en vul het muffin blik met het beslag. Probeer om in elk vakje evenveel beslag te krijgen/vullen. En plaats het muffin blik in de oven.
Eenmaal ongeveer 15 minuten in de oven te hebben gestaan, kan je eventueel met een saté prikker even kijken of de muffins gaar zijn.
Je kunt ook wat rozijnen door het beslag roeren!