Rasp de pastinaak en snijd in kleine stukjes.
Kook 150 ml volle melk in een pan en voeg de pastinaak toe. Laat 15 min. sudderen, af en toe roeren.
Scheur de andijvie of sla in kleine stukjes, spoel af en laat in een vergiet uitlekken.
Snijd de kipfilet in kleine reepjes, bak de reepjes in een koekenpan en voeg een snufje zout en (cayenne) peper
Bak op een laag vuur.
Giet de pastinaak af en pureer de massa.
Voeg de andijvie of sla toe en roer met een snufje (cayenne) peper door de pastinaak.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Rasp de pastinaak en snijd in kleine stukjes.
Kook 150 ml volle melk in een pan en voeg de pastinaak toe. Laat 15 min. sudderen, af en toe roeren.
Scheur de andijvie of sla in kleine stukjes, spoel af en laat in een vergiet uitlekken.
Snijd de kipfilet in kleine reepjes, bak de reepjes in een koekenpan en voeg een snufje zout en (cayenne) peper
Bak op een laag vuur.
Giet de pastinaak af en pureer de massa.
Voeg de andijvie of sla toe en roer met een snufje (cayenne) peper door de pastinaak.