De bieten in de oven met schil in de oven opwarmen 180 graden
Ze zijn gaar als je met een vork er gemakkelijk in kunt prikken
Laat afkoelen, pel de bieten en hak de bieten fijn, meng de granaatappel door het bietenmengsel en 1 appel in gesneden stukjes
Maak de tartaar aan met gehakte peterselie of bieslook, olijfolie, zout en peper
Kook het bietensap met balsamico azijn en zout
Vorm de tartaartjes met een ronde steker en serveer samen met de bietendressing
Garneer het gerecht met granaatappel en schijfjes appel en peterselie of bieslook
Ingrediënten
Bereidingswijze
De bieten in de oven met schil in de oven opwarmen 180 graden
Ze zijn gaar als je met een vork er gemakkelijk in kunt prikken
Laat afkoelen, pel de bieten en hak de bieten fijn, meng de granaatappel door het bietenmengsel en 1 appel in gesneden stukjes
Maak de tartaar aan met gehakte peterselie of bieslook, olijfolie, zout en peper
Kook het bietensap met balsamico azijn en zout
Vorm de tartaartjes met een ronde steker en serveer samen met de bietendressing
Garneer het gerecht met granaatappel en schijfjes appel en peterselie of bieslook