Dit is een recept voor een brood van ongeveer 650 gram
Doe de speltmeel in de bak van je broodbakmachine en zorg ervoor dat er links en rechts langs de rand plek is om een geultje water te maken (hoop de meel dus wat op).
Mix zout en olie met het water en schenk het links en rechts langs het meel.
Maak voorzichtig een kuiltje in het midden van het meel en schep daar de gist in. Let er goed op dat de gist niet in aanraking komt met het water, anders wordt de werking ervan ongedaan gemaakt!
Pitten en zaden toevoegen.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Doe de speltmeel in de bak van je broodbakmachine en zorg ervoor dat er links en rechts langs de rand plek is om een geultje water te maken (hoop de meel dus wat op).
Mix zout en olie met het water en schenk het links en rechts langs het meel.
Maak voorzichtig een kuiltje in het midden van het meel en schep daar de gist in. Let er goed op dat de gist niet in aanraking komt met het water, anders wordt de werking ervan ongedaan gemaakt!
Pitten en zaden toevoegen.