Vispannetje

AuteurCarinaCategorie
Porties1 Portie
 1 stuk(s) Kabeljauw ± 100 gram (naar behoefte)
 1 stuk(s) Wilde zalm ± 100 gram (naar behoefte)
 200 g Garnalen
 150 g Wortels
 200 g Prei
 250 ml Kokosroom
 2 Theelepel Dille
 2 Eetlepel Olijfolie
 1 Eetlepel Grasboter
 1 snufje Zout en peper
1

Snijd de zalm en kabeljauw in grove stukken.

2

Snijd de prei in dunne ringen en wortels in plakjes

3

Voeg de olijfolie met een klontje grasboter in een pan. Bak hierin de prei en wortel ongeveer 5 minuten

4

Voeg dan de stukjes kabeljauw, zalm, garnalen toe. Voeg ook de kokosroom en dille toe

5

Meng alles goed door elkaar en laat dit ongeveer 5-10 minuten zachtjes pruttelen

6

Smaakt heerlijk bij zilvervliesrijst of gekookte krielaardappeltjes met schil.

Ingrediënten

 1 stuk(s) Kabeljauw ± 100 gram (naar behoefte)
 1 stuk(s) Wilde zalm ± 100 gram (naar behoefte)
 200 g Garnalen
 150 g Wortels
 200 g Prei
 250 ml Kokosroom
 2 Theelepel Dille
 2 Eetlepel Olijfolie
 1 Eetlepel Grasboter
 1 snufje Zout en peper

Bereidingswijze

1

Snijd de zalm en kabeljauw in grove stukken.

2

Snijd de prei in dunne ringen en wortels in plakjes

3

Voeg de olijfolie met een klontje grasboter in een pan. Bak hierin de prei en wortel ongeveer 5 minuten

4

Voeg dan de stukjes kabeljauw, zalm, garnalen toe. Voeg ook de kokosroom en dille toe

5

Meng alles goed door elkaar en laat dit ongeveer 5-10 minuten zachtjes pruttelen

6

Smaakt heerlijk bij zilvervliesrijst of gekookte krielaardappeltjes met schil.

Notes

Vispannetje