Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een ovenschaal een in en leg hierin de zalmmoot.
Breng de zalm op smaak met wat peper en zout. Zet de zalm voor ongeveer 9 minuten in de oven.
Kook de pasta in ± 8 min beetgaar.
Bak de spinazie met een geperst teentje knoflook en scheutje olijfolie in een hapjespan.
Als spinazie is geslonken, voeg de kokosroom met tijm, oregano en keltisch zeezout, peper toe en vervolgens de pasta.
Trek de zalmmoot uit elkaar met twee vorken en meng door de pasta. Schep alles in een ovenschaal en strooi wat geraspte oude kaas er overheen.
Zet de ovenschaal in de oven/onder de grill totdat het de kaas gesmolten is.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een ovenschaal een in en leg hierin de zalmmoot.
Breng de zalm op smaak met wat peper en zout. Zet de zalm voor ongeveer 9 minuten in de oven.
Kook de pasta in ± 8 min beetgaar.
Bak de spinazie met een geperst teentje knoflook en scheutje olijfolie in een hapjespan.
Als spinazie is geslonken, voeg de kokosroom met tijm, oregano en keltisch zeezout, peper toe en vervolgens de pasta.
Trek de zalmmoot uit elkaar met twee vorken en meng door de pasta. Schep alles in een ovenschaal en strooi wat geraspte oude kaas er overheen.
Zet de ovenschaal in de oven/onder de grill totdat het de kaas gesmolten is.